Salata de ton si avocado

Din categoria retetelor ce mai servim la aperitiv..Dureaza max 10 min., este foarte gustoasa si sanatoasa.

Sfat: alegeti un aocado bine copt, trebuie sa aiba o culoare maro inchis si sa fie moale. Daca este mai crud tineti-l doua zile la temperatura camerei pana capata aspectul de mai sus.

Salata avocado si tonIngrediente:

1 avocado

1 cutie de ton in ulei sau in suc propriu

2-3 catei de usturoi

lamaie sau otet

sare, piper

Preparare:

Curatam avocado de coaja si il taiem in 2, eliminam samburele. Daca este moale se va desprinde usor de pe sambure. Cu o furculita maruntim avocado pana ajunge ca un piure. Nu este nevoie sa folosim mixerul. Adaugam putina zeama de lamaie sau putin otet. Lamaia va face ca avocado sa nu se oxideze.

Scurgem tonul si il amestecam cu avocado. Pisam usturoiul, adaugam sare si piper dupa gust. La alegere se poate dauga si ardei gras.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s